Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,9 op basis van 53 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

9,3
F De Valk uit Zonnemaire 13 sep 2018
Service9
Deskundigheid9
Prijs / kwaliteit10
Mijn ervaringen zijn alleen maar goed. Zeer tevreden. Ze weten elk probleempje op te lossen. Ik vind een optimale prijs-kwaliteitverhouding.
8,7
Ben Van Der Meer uit Brouwershaven 07 sep 2018
Service10
Deskundigheid8
Prijs / kwaliteit8
8
Mike Van Der Linde uit Zierikzee 16 aug 2018
Service8
Deskundigheid8
Prijs / kwaliteit8
10
Tim Moerman uit Renesse 10 aug 2018
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit10
Geweldig bedrijf. Zo zie je er niet veel prijs kwaliteit prima. Cor ga zo door je bent een toppertje. Goed weekend en dank. Gr tim
7,3
Anne De Bruijn uit Zonnemaire 09 aug 2018
Service7
Deskundigheid7
Prijs / kwaliteit8
Zag laatst nog een bon uit 1998 ,zolang kom ik al bij deze garage en dat zegt genoeg.
8
Ingrid Van Dongen-korstanje uit Kerkwerve 02 aug 2018
Service8
Deskundigheid8
Prijs / kwaliteit8
Airco deed het niet meer, afspraak gemaakt . Auto gebracht. Werd in de middag gebeld wat het probleem was. Ging accoord met de prijs en de volgende dag was de auto klaar.
10
Krijna Van De Panne uit Kerkwerve 30 jul 2018
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit10
Goede service, snel geregeld en geen gedoe!
10
Linda Van De Weerd uit Noordgouwe 23 jul 2018
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit10
Zeer tevreden, prettig contact, staan altijd klaar om probleem indien mogelijk direct op te lossen, meedenkend en zeer hulpvaardig.
8,3
J Stouten uit Kerkwerve 28 jun 2018
Service9
Deskundigheid8
Prijs / kwaliteit8
8
Rob Rebel uit Zierikzee 28 jun 2018
Service8
Deskundigheid8
Prijs / kwaliteit8