Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,1 op basis van 153 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

8
Rob Kerkwerve 03 dec 2021
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 7
Zie hierboven.
10
Martijn Kerkwerve 30 nov 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
AutoFirst Kerkwerve is een prima garage, vakkundig en vriendelijk personeel, goedkoop, en de auto is altijd snel gerepareerd. Een aanrader voor iedereen op Schouwen-Duiveland
10
A Bouman Zierikzee 30 nov 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
is gewoon altijd goed
7
W van Roon Zierikzee 09 nov 2021
Service 8
Deskundigheid 7
Prijs / kwaliteit -
jammer dat ik na enkele dagen een advertentie zag van een garage bij mij in de buurt die de winter check gratis uitvoert voor iedereen. had mij de nodige euro s gescheeld.
8
Carlo Jeremic Kerkwerve 04 nov 2021
Service 10
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
wel 1 verbeterpuntje voor de monteur, maak het stuur van de auto schoon als je daar met vieze handen aan hebt gezeten. Ik kwam thuis na het ophalen van de auto en mijn hele handen waren vies. Bleek van het stuur af te komen die ik daarna grondig heb gereinigd.
10
Han Zierikzee 03 nov 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
ok
8
Martina Witter Brouwershaven 28 okt 2021
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Altijd vriendelijk, je wordt er keurig geholpen en zeker verstand van zaken !!!
10
Hendrik Jan Zierikzee 27 okt 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Goede en snelle service
10
Jurjen Zierikzee 05 okt 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Afspraak gemaakt voor een grote beurt inclusief apk.Je krijgt een leenauto mee,wat heel prettig is.Ik heb AutoFirst Garage Kerkwerve als een goede garage ervaren met een prima service!Ik zou ze zeker aanraden.
10
Karin Zierikzee 05 okt 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Goed
laden...