Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,9 op basis van 98 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
Louis Schuddebeurs 23 dec 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9
Gewoon goed geregeld.
10
Gemma Kerkwerve 16 dec 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Mijn accu van de auto begaf het einde van de middag, binnen 2 uur stond de eigenaar aan de deur met de gerepareerde auto ! Echt top service! Bedankt mannen
8
Jaap Kerkwerve 15 dec 2020
Service 7
Deskundigheid 5
Prijs / kwaliteit 5
Komen afspraken na en bellen op als zich onverwachte zaken voor doen om te overleggen.
9
Martin Renesse 10 dec 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Vakmensen die met je mee denken.
10
Bjorn Zierikzee 21 nov 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Ik vind dat je door iedereen daar netjes wordt behandeld en vakkundig wordt geholpen. Ik raad het iedereen aan. Top Garage!
10
Teun Kerkwerve 20 nov 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 6
Goede ontvangst, afspraak correct. Altijd vooroverleg bij extra werkzaamheden. Auto rook heerlijk fris bij het ophalen; dat zijn de puntjes op i.!!
9
Chiel Zierikzee 08 nov 2020
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Al jaren een tevreden klant
9
Yvonne Kerkwerve 07 nov 2020
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Alles keurig uitgevoerd, grote beurt, apk en bijbehorende reparaties cq vervanging
9
Ada Schuddebeurs 23 okt 2020
Service 9
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Aandacht voor wat ik als klant vraag en zelfs voor een lampje kan ik even langskomen. Duidelijk in overleg over reparaties en een overzichtelijke rekening. Heel prettig in het contact en ik vertrouw het geleverde werk.
10
Lilian Dreischor 21 okt 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Goede en eerlijke service!
laden...