Over ons

Over ons

Afspraak maken?

Maak hier uw afspraak

Even voorstellen......

Sinds januari 2016 zijn Cor de Ruyter en Renate Baumann Zelfstandig verder gegaan, nadat Johan de Jonge na meer dan 30 jaar afscheid heeft genomen. Ook al is deze overgang stil verlopen, toch zijn er wel degelijk veranderingen merkbaar. Zo zijn er aan de voorgevel nieuwe reclameborden opgehangen, een digitaal brandstofprijs-bord met de actuele brandstofprijzen en er zijn nieuwe belijningen gemaakt voor de parkeervakken. Verder is de benzinepomp zeven dagen per week geopend. Ook is er nieuwe verlichting aangebracht en wordt er gewerkt om de werkplaats grondig op te knappen.

Snelle autoreparatie

Cor is tevreden met de gang van zaken en het ondernemerschap bevalt hem goed, ‘we hebben genoeg werk,’ stelt hij nuchter. ‘De garage ligt centraal en hebben mede daardoor ook klanten uit de omliggende dorpen.’ De klanten kunnen meteen de werkplek inlopen. ‘De lijntjes zijn hier kort, we hebben direct contact met elkaar. Zo kan ik bijvoorbeeld aan de klanten laten zien en uitleggen wat er gedaan wordt aan de auto, of we hebben gewoon een gezellig praatje."

Auto-reparatie

Zelf heeft Cor jarenlang ervaring als automonteur. Op zijn achttiende is hij begonnen bij Garage Kerkwerve. Zes jaar later is hij naar Rinus Roon vertrokken, waar hij veertien jaar heeft gewerkt om als mede-firmant weer terug te keren naar zijn eerste werkgever, Johan in Kerkwerve.

 

Partner

Op dit moment werkt er een leerlingmonteur en helpt Renate Baumann, regelmatig in de zaak. ‘Ik zorg voor de aankleding van de garage, zoals advertenties en flyers. Verder help ik bij afspraken en doe mijn best om de receptie een gezellige uitstraling te geven.’ Renate, zelf werkzaam in de thuiszorg, is niet onbekend met het ondernemerschap. ‘Mijn ouders hadden een eigen tuinbedrijf, dus ik begrijp dat het geen negen tot vijf baan is.’

Contact met Garage Kerkwerve

Cor: ‘Ik probeer de reparaties van auto’s binnen één dag klaar te hebben, dan zijn er natuurlijk nog de telefoontjes die gemaakt moeten worden en het nodige papierwerk, zodat alles voor de volgende dag is afgehandeld. Daar gaat ook wel tijd in zitten.’ Cor is zichtbaar blij met de inbreng van Renate. ‘Het is natuurlijk wel mogelijk om een zaak in je eentje te runnen, maar met z’n tweeën is het wel veel leuker.’